top of page

za 27 jun

|

Limoslaan

Buitenworkshop 'Verbinden met de Natuur'

Schoenen uit, zintuigen aan! Uitgebreide, gevarieerde workshop in het Limospark in Nijmegen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Buitenworkshop 'Verbinden met de Natuur'
Buitenworkshop 'Verbinden met de Natuur'

Tijd en locatie

27 jun 2020, 10:00 – 13:00

Limoslaan, Limoslaan, 6523 Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Weet jij wanneer je voor het laatst op blote voeten door het gras hebt gelopen?

 

Marije van der Park, tuinontwerper en yogadocente, en Eefje Janssen, inner yoga en meditatie docente, nemen je mee op een ontdekkingstocht in het Limospark in Nijmegen en brengen je terug naar de natuur. 

En ja, je schoenen gaan uit en je zintuigen gaan aan!

 

In deze uitgebreide en gevarieerde workshop sta je bewust stil bij het feit dat jij onderdeel bent van de natuur en dat de natuur deel is van jou. Luister naar jezelf en je omgeving en dompel je onder in een combinatie van natuur, rituelen en meditatie.

 

Je werkt tijdens deze workshop met de drie lichamen van de aarde om te ontdekken wat jouw stukje grond nodig heeft. Je maakt contact met de aarde in het park op deze drie niveaus: het fysieke, het emotionele en het energetische. 

FYSIEK LANDLICHAAM

De aarde is in zeer slechte conditie: we hebben de bodem uitgeput en verwaarloosd. Als we verantwoordelijkheid nemen voor het land, kunnen we het land en het evenwicht herstellen. Dit doen we allereerst door te lopen, voelen en direct ervaren van onze verbinding met de aarde. Vanuit daar kan dan de juiste actie volgen.

EMOTIONEEL LANDLICHAAM

We luisteren naar het land en proberen emoties los te laten die in het land gevangen zitten. Luisteren en loslaten doen we door middel van meditatie, lopen en aarden. 

ENERGETISCH LANDLICHAAM

We erkennen dat het land, net als alle dingen, een energieveld om zich heen heeft. Dit erkennen doen we met behulp van rituelen en meditatie.

Marije gebruikt voor deze workshop de wijsheid van Mary Reynolds en de Antroposofie. 

Eefje wordt geïnspireerd door haar intuïtieve verbinding met de aarde en het energetische lichaamswerk van William Yang en Hetty Draayer. 

Inschrijven workshop via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-verbinden-met-de-natuur-in-je-eigen-tuin-101421759212 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page