top of page

zo 10 mei

|

Online bijeenkomst

Stadsverlichting

Maandelijks samen mediteren op zondagavond.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stadsverlichting
Stadsverlichting

Tijd en locatie

10 mei 2020, 20:00 – 11 mei 2020, 21:00

Online bijeenkomst

Over het evenement

 Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber om een cultuur van verlichting te stimuleren.  Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. 

Iedere maand komen mensen daarom in meer dan 1000 huiskamers/ruimtes over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. 

Deze meditatiebijeenkomsten vinden plaats op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur en beginnen met een korte introductie door mij of een van mijn collega's. Voor de rest zal het stil zijn en kun je deze tijd zelf invullen door zittend (op een stoel) of liggend te mediteren of gewoon aanwezig te zijn in de fijne, warme sfeer van gelijkgestemden. 

Iedereen is welkom om erbij te zijn. Ervaring is niet vereist. We vragen je alleen de stilte en anderen te respecteren, zodat we samen optimaal kunnen genieten. 

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Als je wilt, kun je na afloop een donatie doen. 

Aanwezigheid graag voorafgaand melden bij e.janssen.info@gmail.com 

Meer info: www.stadsverlichting.nu en of via voornoemd emailadres.

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page