top of page
Bold Show Your True Colors Poster.jpg

True Colors Wintereditie 2022

Bewust het nieuwe jaar in

True Colors. Wat was het een succes de vorige keer!

Daarom nu een wintereditie!

Van 21 t/m 23 januari 2022 laten wij jou op onderzoek uitgaan naar jouw binnenste in de ruimste zin van het woord. Denk aan inspirerende workshops op het gebied van stembevrijding, yoga, meditatie, lichaamswerk, numerologie, creatie, ecstatic dance en genieten van vegetarische lekkernijen.


Je hoeft geen pro te zijn in deze dingen of jong, hip en flexibel. Dat mag natuurlijk wel, maar het gaat om vrijheid, genieten, open minded en jezelf zijn. Je sluit aan zoals je bent en vult het weekend op jouw manier in.


Zie jij jezelf al samen met een kleine groep in een knusse yogastudio met veel kaarsjes in de avond, live muziek, mantrazang en een lijf in beweging overdag, maar ook in momenten van compleet naar binnen keren en je lijf en geest uitdagen en verzorgen?


Dan is dit echt iets voor jou!


De workshops worden gegeven door verschillende professionals op hun eigen vakgebied. True Colors beoogt hun krachten te bundelen en zo een geheel van verschillende kleuren bij elkaar te brengen.


We houden het wel klein, je snapt vast waarom. Reserveer dus gauw jouw plekje via e.janssen.info@gmail.com

True Colors : Afbeelding

Afgelopen Editie:
True Colors 2020

Minifestival 11 - 13 september 2020

Welkom bij het kleurrijkste minifestival van Nijmegen en omstreken!
Van 11 t/m 13 september 2020 laten wij jou proeven van het buitenleven, vegetarische lekkernijen en sprankelende workshops op het gebied van theater, dans, stemexpressie, yoga en meditatie.
Je hoeft geen pro te zijn in deze dingen of jong, hip en flexibel. Het gaat om vrijheid, genieten, open minded en jezelf zijn. Je sluit aan zoals je bent en vult het weekend op jouw manier in.
Zie jij jezelf al samen met een mooie groep kamperen in een boomgaard, zitten rondom het vuur, swingen, gek doen, maar ook naar binnen keren en je lijf en geest uitdagen en verzorgen?
Dan is dit echt iets voor jou!
Om het helemaal af te maken kun jij tijdens dit geheel verzorgde weekend ook nog eens een of meerdere (ontspannings)massages boeken, die ter plekke met liefde worden uitgevoerd.
Moeten we nog meer vertellen?
De workshops worden gegeven door verschillende professionals op hun eigen vakgebied. Dit festival beoogt hun krachten te bundelen en zo een geheel van verschillende kleuren bij elkaar te brengen.
We houden het wel klein, je snapt vast waarom. Er is plaats voor 20 (kamperende) personen. Reserveer dus gauw jouw plekje, want het gaat snel!

10. True Colours Facebook omslag.png
True Colors : Afbeelding
bottom of page