top of page

zo 13 okt

|

Van Trieststraat 14

Stadsverlichting - stiltemeditatie

Initiatief van Tijn Touber - maandelijks samen mediteren op zondagavond

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Stadsverlichting - stiltemeditatie
Stadsverlichting - stiltemeditatie

Tijd en locatie

13 okt 2019, 20:00 – 21:00

Van Trieststraat 14, Van Trieststraat 14, 6512 CR Nijmegen, Nederland

Over het evenement

Stadsverlichting is een initiatief van Tijn Touber om een cultuur van verlichting te stimuleren.  Uit onderzoek blijkt dat als groepen mensen regelmatig samen stil zijn dat het effect harmonie en flow is. Deze positieve effecten gelden niet alleen voor de groep maar ook voor hun omgeving en uiteindelijk de hele wereld. 

Iedere maand komen mensen daarom in meer dan 1000 huiskamers/ruimtes over heel de wereld bijeen om een uur stil te zijn. Door samen te mediteren, kom je niet alleen thuis bij jezelf, maar ook bij elkaar. Als je een betere wereld wilt, hoef je de straat niet op. Je bent effectiever als je samen een krachtig meditatief veld creëert. 

Deze meditatiebijeenkomsten vinden plaats op elke tweede zondag van de maand tussen 20:00 en 21:00 uur en ook Anahata Nijmegen, de YogaStudio waar ik les geef, stelt haar fijne ruimte hiervoor open. Deze bijeenkomsten beginnen met een korte introductie door mij of een van de andere docenten. Voor de rest zal het stil zijn en kun je deze tijd zelf invullen door zittend (op een stoel) of liggend te mediteren of gewoon aanwezig te zijn in de fijne, warme sfeer van gelijkgestemden. 

Je kunt tussen 19.45 en 20.00 uur de zaal binnenkomen. Om 20.00 uur start de meditatie van een uur. Na afloop van de meditatie gaan we vaak in stilte weer weg, maar er kunnen ook ervaringen worden uitgewisseld.  

Iedereen is welkom om erbij te zijn. Ervaring is niet vereist. We vragen je alleen de stilte en anderen te respecteren, zodat we samen optimaal kunnen genieten. 

Matjes, kussentjes, dekentjes e.d. zijn aanwezig om het jezelf zo comfortabel mogelijk te maken. Ook staat er thee en water voor je klaar.  

Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten. Als je wilt, kun je na afloop een donatie aan het centrum doen. 

Aanwezigheid graag voorafgaand melden bij e.janssen.info@gmail.com 

Meer info: www.stadsverlichting.nu 

Deel dit evenement

Evenementgegevens: Events
bottom of page